Η Μήλος, που βρίσκεται στις πανέμορφες Κυκλάδες, θα σας κατακτήσει από την πρώτη στιγμή. Εάν την επιλέξετε για τις διακοπές σας θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το μαγευτικό τοπίο του Αιγαίου και την περιπλάνηση σε θαλασσινές σπηλιές και ερημικές παραλίες. Θα ενθουσιαστείτε από την ομορφιά φιλόξενων χωριών και ο περίπατος μέσα στα στενά της Πλάκας θα σας γαληνέψει. Θα γευτείτε φαγητά από αγνά ντόπια υλικά και το βράδι θα μπορείτε να διασκεδάσετε στα μπαράκια του νησιού. Η Μήλος είναι ένας πανέμορφος προορισμός που θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστος.

Οι ομορφιές της Μήλου σας περιμένουν για να τις ανακαλύψετε. Εμείς είμαστε εδώ για να σας διευκολύνουμε! Μετακινηθείτε σε όποιο μέρος του νησιού θέλετε με κάποιο από τα ασφαλή οχήματα που σας παρέχει η KOZZMOZZ S.A. Εμείς διαθέτουμε μηχανάκια, μηχανές, αυτοκίνητα και τζιπ. Εσείς διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και ταξιδέψτε στα γραφικά χωριά και τις ποικιλόμορφες παραλίες του νησιού.

Στο πρακτορείο μας θα ενημερωθείτε για τα μέρη που πρέπει να οπωσδήποτε να επισκεφτείτε κατά την παραμονή σας στο νησί, αλλά θα σας λύσουμε και οποιαδήποτε απορία έχετε για τις διαδρομές που έχετε σχεδιάσει. Επίσης θα σας δώσουμε το χάρτη του νησιού με τις χιλιομετρικές αποστάσεις αλλά και τα χρήσιμα τηλέφωνα για ώρα ανάγκης.

Η ΚΟΖΖΜΟΖΖ, που έχει υποκαταστήματα στη Σαλαμίνα, τον Πειραιά, τη Σαντορίνη και την Κίμωλο, διαθέτει τα τελευταία μοντέλα αυτοκινήτων (Suzuki Vitara, Daewoo Matiz, Fiat Scudo 9 θέσεων, Hyundai Atos) και δικύκλων (ΥΑΜΑΗΑ Βw's 100, Neo's 50, Bw's 50, Why 50, TW 125). Tα αυτοκίνητα διαθέτουν κλιματισμό και ραδιοκασετόφωνο.

Οι πελάτες μας μπορούν να παρκάρουν δωρεάν στον Αδάμαντα από τις 8.00π.μ έως τις 22.00μ.μ.

Σας περιμένουμε στην πανέμορφη Μήλο και εμπιστευτείτε μας για τις μετακινήσεις σας. Ελπίζουμε να αγαπήσετε και να φροντίσετε τα οχήματά μας όπως εμείς!

Aδάμας Μήλος
Tηλ.: 22870 28036 / fax: +30 22870 28038 - Κινητό: 6948 00 9060
e-mail: info@kozzmozz.gr

 


 

© 1995-2006/7 akron-hellas.net                           Hellenic tourism information