Η Μήλος ανήκει στις μαγευτικές Κυκλάδες και ξεχωρίζει για τις ποικιλόμορφες παραλίες της, τα πανέμορφα γραφικά χωριουδάκια με τα λευκά σπίτια και τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα μουσεία και τα αρχαιολογικά ευρήματα, όπως το περίφημο άγαλμα της Αφροδίτης. Θα σας μείνουν αξέχαστα η βόλτα με βάρκα στις απόκρημνες θαλάσσιες σπηλιές, οι γραφικές παραλίες, το καλό φαγητό, το ξεφάντωμα στα νυχτερινά μπαράκια αλλά και η απογευματινή χαλάρωση σε ένα καφέ με θέα το Αιγαίο.

Το Αγνάντεμα βρίσκεται ανάμεσα στην Πλάκα και την Τρυπητή. Θα μας συναντήσετε στο δρόμο προς τις Κατακόμβες, που θεωρούνται από τα σπουδαιότερα ευρήματα των πρώτων χριστιανικών χρόνων, και το περίφημο Αρχαίο Θέατρο. Μπορείτε να συνδυάσετε την επίσκεψή σας στα αξιοθέατα αυτά με ένα καλό γεύμα ή έναν απολαυστικό καφέ σε μας.

Στο Αγνάντεμα θα γευτείτε πιάτα παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας (καλαμαράκια, στιφάδο, σαγανάκι, σουβλάκι) φτιαγμένα με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, ή να απολαύσετε το καφεδάκι σας με θέα τη θάλασσα.

Αξίζει πραγματικά να "αγναντέψετε" και να χαλαρώσετε στο γαλήνιο περιβάλλον που σας προσφέρει το Αγνάντεμα. Σας προτείνουμε να έρθετε την ώρα που πέφτει ο ήλιος. Το ηλιοβασίλεμα θα σας μείνει αξέχαστο!

 


Μήλος, Κυκλάδες
Tηλ.: 22870 22939
e-mail: agnantema@hellasislands.gr

 


 

© 1995-2006/7 akron-hellas.net                           Hellenic tourism information